Referenties

Van uw huis een thuis maken, dat doen wij graag. We doen er alles aan om klanten tevreden te stellen. Als klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook. Daarom zijn we trots op onze referenties.

T. van Elteren: “Piet Boersen heeft bij ons de woning uitgebouwd. Vanaf het begin van het traject verliep de communicatie erg soepel. De offerte was helder en hij denkt met je mee. Tijdens de verbouwing houdt hij je op de hoogte van het verloop. De verbouwing is volgens planning uitgevoerd. Erg blij met het resultaat!”

Aanbouw Amersfoort

Dorien Ravenhorst: “Via via zijn wij in contact gekomen met Piet Boersen om een offerte aan te vragen voor onze nieuwbouwwoning. Nadat alles met betrekking tot de bouw was doorgenomen en Piet Boersen zelf met ideeën kwam, hebben we de opdracht aan hem verstrekt. Het gesprek verliep erg vlot. We waren blij met zijn inbreng. Hierdoor konden we goed nadenken over de uitwerking.

Tijdens de bouw was Piet erg meedenkend en gaf advies over hoe je wel of iets niet moest doen. Maar de keuze liet hij altijd vrijblijvend. Dit hebben wij dan ook als erg prettig ervaren.

De bouw heeft in totaal 8 maanden geduurd. We kunnen niet anders zeggen dat alles goed is verlopen. Geregeld was er overleg en ook de bouwplek was altijd netjes opgeruimd. Hierdoor hebben we vele complimenten uit de buurt mogen ontvangen over de manier van Piets werken.

We kijken terug op een mooie bouwperiode, bedankt hiervoor!”

Nieuwbouw Hoevelaken