Over ons

P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in de luxere woningbouw en luistert graag naar uw plannen. Of het nu om nieuwbouw, verbouw of onderhoud van uw woning gaat. Na ruim 25 jaar ervaring bij diverse aannemers, werkt Piet Boersen sinds 2002 uiterst nauwkeurig aan de mooiste projecten onder de naam P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf. Samen met diverse specialisten zien we wat nodig is om uw droomhuis te (ver)bouwen of te onderhouden.

Vakkundig en vertrouwd

Vakkundig en vertrouwd, dat is wat P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf kenmerkt. Uw huis moet aanvoelen als uw thuis en dat is wat ons drijft. Uiterst nauwkeurig en met oog voor detail werken wij aan uw project. Alles gaat volgens afspraak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zekerheid is wel zo fijn als het om uw grootste bezit gaat. Zo zijn wij ook lid van Bouwend Nederland, dit bewijst dat wij onze financiële afdrachten op orde hebben.

Korte lijnen

Wanneer u P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf inschakelt, maken we een offerte op maat. Dit wordt met u besproken en na wederzijdse goedkeuring wordt het project volgens een strakke planning en in korte tijd gerealiseerd. Afhankelijk van de klus, werkt Piet Boersen samen met een vast team van specialisten. Bij elk project heeft Piet de leiding en zijn de lijnen kort.

Regio Amersfoort

De gerealiseerde projecten stralen vakkundigheid uit. Veel klanten in de regio Amersfoort zijn vertrouwd geraakt met de persoonlijke werkwijze van P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf. Niet het project, maar de klant staat centraal. En dat merkt u.

Eén aanspreekpunt

Welke werkzaamheden er ook nodig zijn om de klus te klaren, P.B. Timmerwerken & Aannemersbedrijf regelt het. U heeft één aanspreekpunt die het hele project uit handen neemt. Een aanspreekpunt die deze verantwoordelijkheid serieus neemt.